Пятница, 19.04.2024, 08:58
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Декабрь » 1 » 01.12.2015
14:49
01.12.2015

  

   01 грудня 2015 року бібліотекарем  публічно – шкільної бібліотеки с.Золочівка  Р. Циганюк   для учнів 7,8 та 9 класів Золочівської ЗОШ І-ІІ ст.. було проведено відео-перегляд «Шанс на життя», до   Всесвітнього  дня боротьби зі СНІДом  Чому саме така тема? А тому, що цей день – ще одна нагода привернути увагу кожного і суспільства в цілому до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.

   На прикладі Євгена та Світлани Ісаєвих — першого  подружжя  в Україні, які  прихистили  дітей з позитивним ВІЛ-статусом,  учні мали можливість осмислити відношення до  ВІЛ-інфікованих людей. Світлана та Євген Ісаєви  недаремно носять звання «Гордість країни». Але мало хто знає, який шлях пройшов Євген, щоб стати Народним героєм. Адже, коли Євгену Ісаєву поставили діагноз ВІЛ, від нього відвернулись всі. Без сім’ї, без друзів, важко хворий і зранений душею він чекав смерті… Але одна зустріч змінила його життя на 180º. Перебуваючи в реабілітаційному центрі, Євген зрозумів, що лише Бог може дати силу залишити наркотики  та розпочати нове життя. І тому сьогодні, він разом зі своєю дружиною, виховують дітей, яких усиновили, що мають статус ВІЛ-позитивних..

«Живіть в моральній чистоті, цінуйте життя, і тоді вам нічого боятися ВІЛ-інфекції» - звернувся  до глядачів герой фільму, тому хочеться, щоб більше молоді в наш час  звертало  увагу на ці  слова.

  

 

Переглядів: 366 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах