Суббота, 20.04.2024, 04:21
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2014 » Февраль » 7 » 07.02.2014
18:31
07.02.2014

                                   

7 лютого 2014 року  відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури Демидівського  району.

У роботі наради відділу культури та туризму райдержадміністрації взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Вінічук, начальник відділу культури та туризму Наталія Катерняк.

У своїй доповіді начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Н.Катерняк зазначила, що у 2013 році збережено існуючу мережу закладів культури, яка на сьогодні становить 28 установ. Також вона проаналізувала роботу закладів культури клубного типу, бібліотечних установ, дитячої школи мистецтв.

Виступаючи перед присутніми, голова районної державної адміністрації Володимир Вінічук закликав працівників культури докласти максимум зусиль для розвитку культури на селі, відповідальніше ставитись до виконання своїх службових обов'язків, працювати насамперед для людей, адже влада району дбає про розвиток культури.

Заслухавши та обговоривши доповіді виступаючих (директора КЗ «Демидівський РБК», директора КЗ «Демидівська ЦСПШБ», директора КЗ «Демидівська ДШМ»), учасники наради підсумували, що в 2014 році необхідно створювати умови для часткового самофінансування закладів шляхом залучення позабюджетних коштів, сприяти модернізації та комп'ютеризації культурно-дозвіллєвих закладів, впроваджувати нові форми функціонування закладів культури.

В рамках наради було відзначено грамотами та  подарунками переможців районного конкурсу на кращий сценарій тематичного культурно-мистецького заходу, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, а саме першим місцем було нагороджено бібліотекаря публічно-шкільної бібліотеки с. Золочівка Циганюк Р.В. та другим було нагороджено провідного бібліотекаря ЦРБ Гривіцьку Т.Ф..

На завершення присутнім було  презентовано путівник «Тарас Григорович Шевченко на Рівненщині».

 

Переглядів: 430 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах