Четверг, 28.03.2024, 16:09
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Ноябрь » 15 » 15.11.2017
14:24
15.11.2017

   

   14 листопада 2017 року в публічно – шкільній бібліотеці с. Вербень відбувся  виїзний семінар  бібліотечних працівників району на  тему: «Інноваційні методи та    технології в залученні  учнів до читання, та розвиток їх творчого  потенціалу бібліотекою».

Відкрила семінар бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки Оксана Стрихарська   яка розповіла про роль і місце бібліотеки в організації змістовного дозвілля користувачів, та наголосила на важливості роботи бібліотек з обдарованими дітьми, адже саме в бібліотеці кожна дитина повинна мати змогу розкрити свої творчі здібності, свій талант, реалізувати себе в літературній творчості, в мистецтві, розширити світ своїх захоплень.

На семінар завітали і талановиті читачі бібліотеки, які  представили свої вироби у «Творчій  лабораторії»  та провели майстер – клас по виготовленню прикрас із тонкої стрічки "Творимо красу разом".

Учасники семінару висловлювали свої думки за круглим столом "Торбина ідей для творчої особистості" щодо актуальності роботи бібліотек в даному напрямку, обговорювали проблемні питання, ділилися досвідом роботи клубів за інтересами, ідеями, як створити дітям і підліткам комфортні умови для повноцінного інтелектуального спілкування, сприяти поповненню інформаційного багажу, надавати творчий простір для проведення дозвілля.

Підводячи підсумок семінару директор КЗ «Демидівська ЦСПШБ» Валентина Тимощук   зазначила, що гуртки та клуби за інтересами в бібліотеках відіграють важливу роль, бо спрямовані вони перш за все на творчу самореалізацію дітей та змістовне проведення ними вільного часу відповідно до своїх здібностей та інтересів.

Працівники бібліотек залишали семінар з приємними враженнями, творчими ідеями та натхненням втілювати у своїй повсякденній роботі отримані тут знання та уміння.

                                    

Переглядів: 401 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах