Суббота, 20.04.2024, 02:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2018 » Март » 26 » 26.03.2018
08:57
26.03.2018

Тиждень читання дитячого
В березні ми відкриваємо,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаємо.

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який проходив з 19 по 23 березня в центральній бібліотеці під гаслом «Ми читаємо завзято, а читання нам за свято». Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати.

До центральної бібліотеки  на екскурсію «Запрошуємо у світ книги» завітали  учні    перших  класів  Демидівського    ліцею. Допитливі малята  уважно слухали розповідь   бібліотекарів  про  чарівне містечко – Бібліотеку та її незвичайних  жителів  – Книжок. Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим . Усміхнені  обличчя дітей  та сяючі оченята  свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась.

   

З великим задоволенням   переглянули     мультфільми за мотивами українських народних казок.

   

Чудове враження справили розмаїття   яскравих, цікавих книг та журналів «Пізнайко», «Барвінок», «Світ дитини», «Яблунька», «Куля» та ін..

   

Цікавим був захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Маленька казка, а в ній розуму в’язка» створив  гарний настрій, зарядив малечу позитивними емоціями,  допоміг пригадати веселі, чарівні  казки та відомих казкових персонажів.

 

Діти також  із задоволенням і цікавістю відповідали на запитання літературної  вікторини  «Хто багато читає той багато знає».

 

На зустріч  в центральну бібліотеку До всесвітнього дня поезії завітала поетеса Мирослава  Погранична, яка  розповіла про написання своїх віршів та поділилася  планами на майбутнє, показала наскільки  вона закохана у поетичне слово. Ця зустріч  пройшла напрочуд насичено, цікаво, душевно. Зустріч з поетесою  залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування.

 

Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!

Переглядів: 383 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах