Четверг, 25.04.2024, 16:37
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Март » 29 » 29.03.2019
16:00
29.03.2019

29 березня 2019 року  в центральній  бібліотеці відбувся  семінар – тренінг «Складові успіху: PR – діяльність публічних бібліотек», активну участь в якому прийняли бібліотекарі громади.

В нашому суспільстві існує стереотипна думка про те якою є бібліотека. Тож зміна традиційного сприйняття книгозбірні і донесення до населення ключового повідомлення про те, що бібліотеки модернізуються та надають користувачам нові види послуг на основі сучасних технологій, можливі тільки через ефективні зв’язки із медіа. Як будувати ефективні відносини з журналістами? Навіщо це робити, а головне - як? В чому секрет успішного повідомлення для преси? Механізм ефективного релізу та анонсу, основні помилки – «як не потрібно робити». Ці питання викликали  інтерес у бібліотекарів та їх обговорення. А на практичному завданні  вчилися  писати прес-анонси, прес-релізи, визначати цільові аудиторії бібліотеки та готувати для них дієві меседжі.

Також в рамках семінару учасники  активно долучалися до обговорення актуальних питань з медіаосвіти, шукали відповіді у чому полягають відмінності між інформуванням та пропагуванням, що таке фейки. 

Метою організаторів  семінару було - навчити бібліотечних працівників правильно, грамотно подавати інформацію про свої ресурси і бібліотечні послуги , компетентно споживати будь-які повідомлення в мас-медіа та вміти створювати свій власний медіа-продукт.

 

Переглядів: 338 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах