Вторник, 16.04.2024, 14:44
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2016 » Май » 30 » 30.05.2016
14:19
30.05.2016

 

 Куріння тютюну — найпоширеніша звичка, яка руйнує здоров'я людини. Немає сумніву у тому, що з вживанням тютюну пов'язана велика кількість всіляких хвороб, а при зловживанні курінням — можуть виникати надто небезпечні недуги.  Пристрасть до тютюну вважається також як хвороба, що відноситься до розряду наркоманій. Численними науковими дослідженнями доведено підвищений рівень смертності серед курців.
  У наш час боротьба з курінням є не тільки медичною, а й соціальною проблемою.

   Саме з метою запобігати шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров’я підлітків, 30 травня 2016 року бібліотекарем Демидівської ЦРБ Ольгою Легкою  для користувачів бібліотеки було проведено годину застереження  «Не спалюй своє майбутнє».

 Бібліотекар розповіла настільки  негативний вплив тютюну є  на організм людини, зазначила, що за доброї поінформованості про шкоду тютюнопаління для здоров’я,  багато людей  прагнуть позбавитися від нікотинової залежності, хоча і   не  всі усвідомлюють всієї тяжкості наслідків вживання тютюну, або вважають, що хвороба їх не торкнеться, бо звичка палити настільки сильна, що немає можливості від неї відмовитися. І на сьогоднішній день особливого поширення ця проблема набула серед молоді і є справді глобальною. І в даний час з цим повинно боротися не тільки суспільство, а також кожна людина має усвідомлювати для себе велику шкоду куріння і намагатися вирішувати її. Бережіть своє здоров'я і скористайтеся гарною нагодою, щоб кинути палити! Окрім вас, про ваше здоров'я ніхто не піклуватиметься!

  І на закріплення матеріалу учні переглянули відео  «Ми проти паління –ми здорове покоління», та отримали буклети.

Переглядів: 432 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах