Пятница, 19.04.2024, 15:39
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Март » 27 » «Книга друг на все життя»
11:09
«Книга друг на все життя»

  Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Книга друг на все життя».

Протягом тижня з 20 по 25 березня проведено ряд заходів:

   Вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги учні 1-х  класів Демидівського НВК «ЗОШ  І-ІІІ ст.-ліцей».  Тут їх зустріло розмаїття цікавих і яскравих книг, газет та журналів «Пізнайко», «Малятко», «Барвінок», «Світ дитини», «Яблунька» та ін. Бібліотекарі  ознайомили  дітей з правилами користування книгою та бібліотекою.  Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, яка не залишила жодну дитину байдужою про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

     
 

Юні  читайлики  ознайомились   з цікавими  книжковими  виставками,.   «Письменники Рівненщини - дітям, «Моя улюблена казка»,   «Юний друже зупинись – нові книги подись».


   Цікавою  стала  захоплююча  літературна вікторина «Хто багато читає, той багато знає» для учнів 2-класів Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей». Діти правильно відповідали на запитання про письменників, літературних героїв,  підсумовували  свої знання з прочитаних творів , висловлювали своє ставлення до книг у прислів’ях та приказках. Школярі дуже задоволені своїми маленькими успіхами, довели, що читати корисно та цікаво, адже кожен зміг добре себе проявити.

 


   Для дітей молодшого шкільного віку зустріч з казкою завжди жадана.  Для активних   читачів бібліотеки   проведено #брейн-ринг «Подорож  по сторінках  улюблених казок».  Бібліотекарі допомогли дітям побувати у казці, ще раз перегорнути сторінки улюблених книжок, зустрітися із улюбленими героями і, звичайно, побачити, як добро перемагає зло бо казка нас вчить, як потрібно дружити, як зло подолати, як хитрих провчити, як чуйних і добрих   й сміливих любити.   Діти з великим задоволенням і гарним настроєм активно приймали участь.

 

   Маленькі читайлики переглянули  українські мультфільми «Котигорошко та його друзі», «Івасик-Телесик», «Солм’яний бичок».Після перегляду мультиків, було емоційне обговорення, присутні ділилися враженнями побаченого і обмірковували, як би вони вчинили на місці того чи іншого героя. Отже хороші мультики вчать моралі, поняттям, що правильно, а що ні..

  
    В читальному залі пройшло чергове засідання клубу за інтересом «Літературне сузір’я Демидівщини»  з нагоди  Всесвітнього  дня Поезії. Члени клубу  розкривали   прекрасні почуття  у своїх  власних  поезіях  про весну, кохання , любов до України ,почуття краси української мови, ділилися своїми  враженнями, думками.   Адже  клуб    згуртовує дає  розраду та дарує чудові хвилини гарного настрою і спілкування.

 

Переглядів: 573 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах