Суббота, 20.04.2024, 14:05
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Июнь » 26 » Оздоровлення дітей
11:28
Оздоровлення дітей

     

Прихід літа – це буяння зелені і квітів, довгі теплі дні, щедрі й ласкаві до кожної травинки та кущика сонце і земля, пора здоров’я, відпочинку, ігор, засмаги…А ще літо – це пора канікул, це початок роботи літніх  оздоровчих таборів, де діти набираються сил, весело проводять час, ходять на екскурсії.

22 червня 2017 року з метою організації літнього відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей працівниками центральної районної бібліотеки та  районного Будинку культури для дітей, які перебувають на літньому оздоровленні та відпочинку на базі комунального підприємства «Дитячий санаторій «Хрінники» проведено  гру-квест  «Україна – моя країна»В грі прийняли участь  три команди: «Волошки», «Ромашки» та «Соняшники»,  якими активно пройдено 7 станцій. На станції «Малюнок на асфальті» діти малювали символи України: вишитий рушник, тризуб і кущ калини, на  станції «Загадок» з великим захопленням  відгадували загадки про Україну,  на станції «Ерудит» учасники активно   продемонстрували свої знання, вміння, кмітливість за допомогою вікторини «Наша країна–Україна», а ще були станції «Шифрувальник»,  «Пісенна»,  «Фізична»,  «Капітанів», які пройшли весело, цікаво та у гарному настрої. Під час проходження станцій капітани команд отримували  квіти та стрічки, з яких  по завершенню гри всі учасники  оформили український віночок та отримали призи і подяки.

Діти цікаво і змістовно провели час, отримавши позитивні емоції від зустрічі з працівниками бібліотеки та Будинку культури, які в свою чергу намагались зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним та яскравим.

Переглядів: 414 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах