Суббота, 21.09.2024, 09:54
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2021 » Август » 9 » 06.08.2021
15:01
06.08.2021

  

   З нагоди відзначення Дня Незалежності України бібліотекарями центральної бібліотеки для юних читайликів  проведено майстер-клас «Квітуча моя Україна» з виготовлення патріотичних прикрас. Діти з великим захопленням вчились створювати браслети із резинок та прикраси для волосся із синьо-жовтих атласних стрічок. 

  На столі безліч стрічок і квітів — учасники майстер-класу завзято працюють над створенням власної прикраси. Майстриня  Ніна Ярмошевич розкриває всі тонкощі роботи у техніці канзаши. Дівчата та  хлопці  разом з бібліотекарями та майстринею  вирізали, складали та обпалювали над свічками пелюстки майбутньої квітки, охайно склеюючи їх між собою. Чудовий настрій та яскраві посмішки супроводжували свято. Всі учасники залишились дуже задоволені активно проведеним часом.

    Завершуючи  майстер-клас, бібліотекарі привітали всіх присутніх з наступаючим Днем Незалежності України  та побажали міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, щоб серця наповнювалися гордістю за нашу державу.

  Кожен з наших відвідувачів взяв з собою не тільки святковий сувенір, але й гарний настрій, приємні спогади та бажання прийти до бібліотеки на наступний майстер-клас!

 

 

 

 

Переглядів: 167 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах