Четверг, 28.03.2024, 10:27
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Декабрь » 1 » 01.12.2017
11:38
01.12.2017

   1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Він став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров'я і важливою віхою для підвищення рівня обізнаності про це захворювання. Якщо люди розуміють як передається Віл-інфекція, як їй можна запобігти і усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ - вони можуть піклуватися про власне здоров'я і здоров'я інших, допомогти тим, хто живе з ВІЛ.

У Всесвітній день боротьби зі СНІДом 01 грудня 2017 року   у Княгининській  публічно – шкільній  бібліотеці відбулася інформаційна година «СНІД - трагедія наших днів».

Захід розпочала  психолог школи Вікторія Ільчук, яка  ознайомила   з поняттями «СНІД» і «ВІЛ» та їх ознаками, відповідальності за власну поведінку та ведення здорового способу життя, а також толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей. До даного заходу в бібліотеці  було підготовлено плакати, фото та книжкову виставку літератури.  Для ефективного засвоєння почутого матеріалу  присутні  переглянули тематичне повчальне відео «Життя на повну силу».  Після перегляду, серед користувачів проведено опитування з метою перевірки отриманих знань. Як наслідок, школярі отримали елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики.

Переглядів: 341 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах