Четверг, 28.03.2024, 21:38
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Декабрь » 2 » 02.12.2019
15:58
02.12.2019

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

Напередодні Міжнародного дня інвалідів бібліотекарі центральної бібліотеки завітали до Тетяни Казмірук, з новим  випуском  інформаційного  бюлетня  «Інва.net», в якому розміщена інформація    про проблеми людей з обмеженими можливостями.  Дуже приємною новиною для нас і для пані Тетяни є те, що в даному  номері журналу,   в рубриці  «Творчість» під назвою  «Щасливі люди під блакитним небом…» надруковано її поезію .   Під час спілкування Тетяна Петрівна  поділилася своїми думками, переживаннями, прочитала свої нові поетичні рядки, в яких присутні оптимізм, віра в добро, в людей…

З цікавими дитячими виданнями  відвідали  Марійку  Юрчук,  яка вразила своєю щирістю, простотою та життєрадісністю.  Дівчинка прочитала напам'ять  вірші "Бабуся" Сергія Рачинця якого присвятила своїй улюбленій бабусі та «До ювілею»  місцевої поетеси Мирослави Пограничної.  Про найдорожчу  людину -  маму, вона обіцяла розповісти наступного разу.

 

   

Також запрошуємо всіх бажаючих до читальної зали центральної бібліотеки  переглянути книжкову добірку  «Бібліотека –   територія добра і милосердя», адже ми, знаємо, що люди з особливими потребами дуже тонко, чутливо сприймають світ і все, що в ньому діється. Такі  люди навчають нас любові, бути щирими, добрими, гуманними.

Хочеться щоб щодня в серці кожного з нас було відчуття необхідності проявляти турботу й гуманне ставлення до людей, які найбільш незахищені в нашому суспільстві.

Переглядів: 264 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах