Вторник, 07.05.2024, 20:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2014 » Август » 5 » 05.08.2014
18:14
05.08.2014

    

 2014 рік оголошено роком Т. Г Шевченка.   Для нас Тарас Шевченко не тільки значиме явище історико-літературного минулого, але і, безумовно, частина сучасної культури сьогодення. Адже саме Шевченко відкрив світові національне буття українців, виконавши тим самим свою історичну місію генія і національного пророка.

     05 липня   2014 року   провідним бібліотекарем     Демидівської   центральної районної бібліотеки  Тетяною  Гривіцькою в читальному залі для працівників  районного будинку культури та центральної районної бібліотеки  було проведено рандеву під назвою «Золоті зерна поезії Шевченка» на яке були запрошені місцеві поетеси Мулько Людмила та Погранична Мирослава   які  є   членами  літературної  студії «Горлиця».

    Творча зустріч пройшла в теплій невимушеній атмосфері,  поетеси  читали свої   власні  вірші  присвячені великому генію, адже Великий Кобзар займає почесне місце у серці кожного українця - його творчість вивчають, з нею живуть, з неї черпають сили і надії.

     Цікаву  історію  про  величного «Кобзара» , який  був виданий ще   у 1921 році ,  і який передається  з покоління  в покоління  в своїй    сім’ї розповіла  художній керівник  Районного будинку культури    Алла Зубчук.

     Весь життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря вчить і надихає нас любити свою Вітчизну, безкорисливо служити їй. Адже саме він дарував вічність українському слову, передбачив наше майбутнє, його «Кобзар» для українців –як Євангеліє.

Переглядів: 455 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах