Воскресенье, 28.04.2024, 14:39
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Март » 6 » 06.03.2019
12:15
06.03.2019

           

Йде 205 весна від дня народження Великого Кобзаря. І зустрічаючи світлий березень, кожен з нас подумки говорить з Тарасом. В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам`ятає і шанує людство.       Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро. Адже у своїх творах поет розкрив душу своєї нації і дух своєї доби.

       З нагоди дня народження відомого українського генія Тараса Григоровича Шевченка бібліотекарем  публічно – шкільної бібліотеки – філії  с. Рогізне Інною Пограничною для учнів 4-х класів Рогіненської філії І ст.. проведено годину поезії «Живе під сонцем любові Шевченкова весна».

       Бібліотекар розповіла про життя та творчість геніального поета і митця – Тараса Григоровича Шевченка. Учні декламували поезію видатного митця: Вікторія Пащук – прочитала уривок з поеми «Наймичка», Олександра Побережнюк декламувала вірш «Заповіт», Аліна Храновська розповіла вірш «Мені тринадцятий минало…». Читаючи Шевченкові вірші, ми побачили, які біди спіткали поета, скільки довелось йому пережити негараздів. Захід супроводжувався відео роликом «Шевченкове слово у віках не старіє». Також    присутні ознайомились з літературою, яка була представлена на виставці «Світова велич Кобзаря».

 

Переглядів: 358 | Додав: LEO | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах