Суббота, 20.04.2024, 01:31
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Март » 10 » 10.03.2017
22:19
10.03.2017

       10 березня 2017 року бібліотекарем публічно – шкільної бібліотекм с. Золочівка Русланою Циганюк, вчителем української мови та літератури Оленою  Чайковською  та  вчителями молодших класів Анастасією Ніжник і Оксаною  Ковалюк  у Золочівській ЗОШ І-ІІ ступенів підготовлено та проведено літературно – музичну композицію до 203 річччя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка «Я до тебе, Тарасе, іду», яке зібрало школярів і дорослих на чергову зустріч із творчістю Великого Кобзаря. Цікаві розповіді вчителів, бібліотекаря, перепліталися із піснями на слова Тараса Шевченка, відео презентаціями про життя і творчість українського генія як письменника і поета так і великого художника, декламацією його творів та поезії присвяченої поету учнями школи.

Учениця 9 класу Стецюк Олена, яка здобула ІІІ місце у районному конкурсі читців-декламаторів прочитала уривок з поеми «Наймичка». Свою майстерність на кращого декламатора показали учні: 9 класу: Бончковський Віктор «І мертвим, і живим…», Кузьмінська Софія «Заповіт», Ющенко Вікторія, учні 8 класу – Ковальчук Олена, Токар Валентин, учні 6 класу – Матвійчук Оксана, Бончковський Володимир, Чайковський Максим «Перебендя», учні 5 класу – Зейкан Тетяна «Розрита могила», Стрілецька Мар’яна «Минають дні», Швець Вероніка Л.Храплива «Портрет Тараса Шевченка».

     Старанно підготувались і молодші школярі, які відвідують клуб за інтересами «Друзі книги»: Стецюк Ніна «Світає» (2 клас), Бончковська Ольга Л.Храплива «Тарас Шевченко», Кубічек Анастасія «Садок вишневий коло хати», Токар Назар «Тече вода з-під явора», Андрощук Вікторія «Вітер з гаєм розмовляє», Швець Надія «Світає» (3 клас).

    Побувавши на святі, кожен ще раз мав можливість прилучитись до високого Шевченкового слова, відкрити для себе нові грані великого таланту Т.Г.Шевченка та ознайомитись із матеріалами книжково-ілюстративної виставки «Тарас Григорович Шевченко – великий український поет, художник, мислитель».

 

 

 

 

 

Переглядів: 601 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах