Пятница, 29.03.2024, 11:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Декабрь » 12 » 11.12.2015
21:13
11.12.2015

  

       11 грудня 2015 року  за сприяння РОУНБ  та РОВ УБА в рамках акції «Письменницький маршрут» у Демидівській центральній районній бібліотеці  відбулась творча  зустріч з літературним критиком і письменником, членом Національної спілки письменників України Олександром Євтушком та  Іриною  Мельник – молодою поетесою, педагогом, актрисою Рівненського Молодіжного народного театру Міського палацу культури, членом  Національної спілки письменників України. На зустрічі були присутні  бібліотечні  працівники  району та учні  10-х класів Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей».

    Присутні із захопленням слухали розповіді  гостей  про своє дитинство, про творчість та про деякі життєві моменти, які захопили з першої хвилини, а вірші  та уривки з творів у виконанні авторів нікого  не залишали без посмішки і щирого захоплення.

      Також важливим  моментом зустрічі було те, що Олександр Васильович  передав мамі загиблого  Романа Зубчука  книгу пам’яті «Революція  гідності, війна» яка видана  Рівненською обласною організацією Національної спілки письменників. Книга присвячена борцям за Незалежність України під час Революції Гідності та російсько – української війни(АТО),  в якій згадується про нашого земляка.

   На завершення зустрічі всі бажаючі мали можливість придбати книги з автографами  авторів,  а  письменники в свою чергу  побажали читати, писати, вірити у себе та краще майбутнє України.

Переглядів: 421 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах