Пятница, 19.04.2024, 19:52
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Декабрь » 13 » 12.12.2019
09:30
12.12.2019

 

     

Прийшла зима, пора, коли особливо хочеться затишку, тепла, приємного спілкування у колі друзів за чашкою ароматного чаю.

Тож у читальній залі Центральної бібліотеки було організовано бібліо-чаювання «Чай пити – довго жити», присвячене Міжнародному дню чаю, який відзначається щорічно 15 грудня.

На чайну церемонію бібліочаювання завітали учні 9-А класу Демидівського ліцею, читачі бібліотеки, жителі громади . Яких тільки чаїв не було: чорний, зелений, червоний,  липовий, м’ятний… Кожен міг дібрати напій собі за смаком.

Бібліотекарі ознайомили присутніх з історією виникнення цього напою, традиціями чаювання у різних країнах, цікавими фактами про чай та нюансами чайного етикету. Чудовим доповненням інформаційного блоку був перегляд цікавих відеороликів, з яких дізналися про корисні властивості цього тонізуючого напою, способи заварювання чаю та поради щодо його вживання. Аромат цілющого тонізуючого напою манив та зігрівав, а розмова звеселяла серце кожного, хто брав участь в цьому заході. Дійсно, спільне чаювання підтримує дружні відносини, зміцнює бажання зберігати добрі традиції. Заряд позитивних емоцій від спілкування,  гарний настрій, отримали всі учасники.

До уваги читачів була запропонована тематична виставка з атрибутами "За чашкою чаю". Кожен гість отримав в подарунок буклет «Чай пити – довго жити», в якому підібрані  цікаві факти, цитати й вислови про цей чудовий напій.

Переглядів: 302 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах