Пятница, 26.04.2024, 16:32
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Февраль » 13 » 13.02.2015
15:45
13.02.2015

З давніх-давен український народ підтримує священну традицію – вкарбувати у свідомість прийдешніх поколінь пам’ять про бойові подвиги кращих синів і дочок, які сповна виконали свій військовий обов’язок.

 

13 лютого бібліотекарями Демидівської центральної районної бібліотеки Ольгою Легкою та Людмилою Чудік було проведено для учнів ВПУ №25 вечір–зустріч: «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять» з нагоди відзначення 26-ої річниці з моменту виведення радянських військ з Афганістану. На зустріч  було запрошено воїна–афганця Володимира Шевчука, який розповів про страшні роки Афганської війни. Вірш про Афганістан  продекламував учень ВПУ-25 Білецький Михайло. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих і зниклих безвісти земляків на афганській землі, а також і героїв, які боронили наші кордони і були учасниками антитерористичної операції на Сході України, загиблих під Волновахою, Герої Небесної Сотні, кіборгів Донецького аеропорту імені Прокоф’єва, військовослужбовця спеціального призначення імені Кульчицького військової частини 3066, Романа Зубчука, жертв терористичного акту в м.Маріуполь. Запрошені також мали можливість переглянути відео про війну в Афганістані. На завершення заходу ведучі надали слово Мирославі Пограничній, журналісту районної газети «Вісник Демидівщини», члену літературної студії «Горлиця», яка зачитала свої віршовані рядки про війну в Афганістані, а також про військові дії, які проходять сьогодні на Сході України.

Переглядів: 454 | Додав: LEO | Теги: ВПУ, пам'ять, воїни, Афганістан, війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах