Суббота, 20.04.2024, 12:22
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Май » 14 » 13.05.2015
10:04
13.05.2015

  

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров’я — найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою. Без здоров’я немає щастя. Але потрібно пам’ятати що у житті сучасного суспільства дуже гостро стали проблеми пов’язані з тютюнопалінням.

  

 Саме з метою запобігати шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров’я підлітків, 13 травня 2015 року бібліотекарем Демидівської ЦРБ Ольгою Легкою та Чінко Сергієм Миколайовичом, ведучим програми «Дихай вільно», було проведено годину застереження «Куріння - теперішнє, сьогодні і майбутнє», для учнів 9 - Б класу «Демидівського «НВК ЗОШ I-III ст.-ліцей», та учнів Демидівського ВПУ – 25. Бібліотекар розповіла учням що на сьогоднішній день особливого поширення ця проблема набула серед молоді і є справді глобальною. І в даний час з цим повинно боротися не тільки суспільство, а також кожна людина має усвідомлювати для себе велику шкоду куріння і намагатися вирішувати її. А Сергій Миколайович коли розповів про шкідливу звичку тютюнопаління, для присутніх також продемонстрував зразок умовної сигарети через яку видно скільки шкідливих речовин потрапляє до організму людини за рік викурених курцем, якщо вона викурює пачку сигарет в день. І на закріплення матеріалу учні переглянули відео презентацію, та фільм «Другий шанс», з даної теми.

Діти також мали змогу переглянути тематичну виставку «Ми проти паління – ми здорове покоління».

Переглядів: 399 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах