Суббота, 20.04.2024, 00:23
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Февраль » 15 » 15.02.2017
15:41
15.02.2017

«Біль і тривога. Афганістан»

15 лютого  в Україні  -  відзначається  день  вшанування     учасників бойових дій на території інших держав.

В читальному залі Демидівської  ЦРБ  до 28- ї річниці виводу  військ з Афганістану  бібліотекарями Тетяною Гривіцькою  та Людмилою  Чудік   проведено вечір-зустріч «Біль і тривога. Афганістан» для  учнів   6 класів  Демидівського НВК «ЗОШ I – III ст.- ліцей».

На зустріч завітав  воїн - афганець  Булейко   Юрій    Максимович,  який пройшов тими небезпечними дорогами афганської війни, бачив втрати та страждання. До глибини душі всіх вразили розповіді про військові будні, в яких було все: і кров, і сльози, і справжня солдатська дружба і товариська підтримка. Читачі затамувавши подих, слухали спогади воїна та задавали цікаві питання.  Нікого  в залі  не залишили байдужими поетичні рядки Мулько Людмили Вадимівни  головного редактора районної газети «Вісник Демидівщини»,  яка поділилась своєю поезією про Афганістан.   Присутні   вшанували пам’ять про загиблих   хвилиною мовчання. З хвилюванням переглянули  відео «Афганістан».

Всі присутні переглянули   книжкову  виставку «А час і досі не загоїв рану, цей одвічний біль Афганістану»  на якій представлено  матеріали про війну героїчну і трагічну в Афганістані, статті  про   наших земляків, які друкувалися в місцевій  газеті.

На завершення зустрічі бібліотекарі  подякували воїну-афганцю  за цікаву розповідь, побажали йому щастя, миру, душевного спокою та добробуту у великому домі, який зветься – Україна.

 

Переглядів: 457 | Додав: LEO | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах