Четверг, 28.03.2024, 17:55
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Июнь » 16 » 16.06.2017
15:20
16.06.2017

       

15 червня  2017 року на базі публічно – шкільної бібліотеки с. Глибока  Долина   відбувся  виїзний семінар   на тему «Робота публічно – шкільної бібліотеки  в системі КДК з метою розширення читацьких інтересів користувачів дітей».

В семінарі взяли участь  заступник  голови Демидівської районної ради Віталій Конський, директор КЗ «Демидівська  ЦСПШБ» Валентина Тимощук, бібліотечні працівники району  та директор  Глибокодолинської  ЗОШ І – ІІ ст.  Марія  Овчарук.

На сьогоднішній день існує  проблема, яка полягає у небажанні та незацікавленості  дітей та молоді  читати. Підростаюче покоління дедалі більше байдужіє до книжок, які їм замінюють телебачення, комп’ютери, Інтернет, відеоігри тощо. Це негативно впливає на розвиток особистості сучасної молодої людини, знижує загальний рівень освіти, культури, духовності. Бажання читати  не постане саме собою, його треба розвивати.

Одним із  завдань бібліотекаря з популяризації читання є:  вивчення читацьких інтересів, уподобань, індивідуальна робота, інформаційно-бібліографічна діяльність, формування, поповнення фонду, наочна популяризація читання, масові заходи, про це  в ході семінару  бібліотекар  публічно – шкільної бібліотеки с. Глибока Долина Ольга Коритнюк  розповіла і презентувала в слайд презентації. В ході семінару цікавим  був розважальний захід  «Веселковий світ дитинства», для дітей які відпочивають у пришкільному таборі «Сонечко», діти розгадували загадки, розказували вірші, приймали участь у конкурсах та  провели флешмоб «Читати – це цікаво!».

Підводячи підсумки семінару, директор КЗ «Демидівська ЦСПШБ» Валентина Тимощук та заступник  голови Демидівської районної ради Віталій Конський,  зазначили, що бібліотеки були і залишаються важливим і незамінним осередком підвищення рівня освіченості та духовності. Бажання бути корисними людям, працьовитість, ентузіазм і душевна краса – ці якості притаманні бібліотекарям, побажали всім творчої наснаги та успіхів у роботі.

 

Переглядів: 370 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах