Четверг, 25.04.2024, 01:52
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2018 » Август » 17 » 17.08.2018
14:45
17.08.2018

16 серпня 2018 року у Центральній бібліотеці Демидівської селищної ради відбувся круглий стіл "Час можливостей: об’єднані спільною ідеєю".

На заході були присутні селищний голова, депутати селищної ради, громадські активісти, бібліотечні працівники, представники профільних підрозділів селищної ради та гості зі Смизької ОТГ, які за круглим столом обговорювали співпрацю громадськості, бібліотек та влади.

Розпочав засідання круглого столу Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який привітав учасників заходу та акцентував увагу присутніх на продовженні розпочатої діяльності з інформування жителів громади та залучення активних представників, молоді, небайдужих жителів до діяльності органів місцевого самоврядування.

Начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк презентував напрацювання селищної ради за 9 місяців діяльності ОТГ – досвід реалізації проекту «Зміцнення громади шляхом активізації її жителів», міні-стажування громадських активістів з Полтавської та Херсонської областей. Також було окреслено потенційні можливості для розвитку в майбутньому.

З питанням популяризації бібліотек як соціокультурних центрів громад та досвідом Смизької ОТГ в цьому напрямку виступила Ірина Польова, директор Смизької центральної бібліотеки. За відносно короткий час у громаді була здійснена велика робота – створений один з перших в Україні комунальний заклад, що обєднав бібліотеки громади, налагоджено роботу та реалізовано ряд проектів, поточна діяльність виведена на новий рівень. Цікаво було дізнатись про популяризацію місцевих письменників, участь бібліотекарів у фестивалях і культурно-масових подіях громади.

Про досвід активізації Шепетинської сільської громадської організації – «Злагода» Дубенського району в проекті «Подаруй сміттю шанс на друге життя!» розповіла Руднік Галина, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради.

Презентував пластовий рух на Демидівському терені Микола Стасюк, вчитель історії Демидівського ліцею та керівник пластового осередку в громаді. Цей рух має коротку історію, був започаткований 4 роки тому, діти з цікавістю сприйняли нову діяльність. Наразі пластуни Демидівки займаються спортом та іграми, розвивають навички, долучаються до змагань на рівні області.

Громадський активіст, засновник футбольної команди Демидівської селищної громади ФК "ДЕМИДІВ ГРАД" ( FC "DEMIDOV GRAD" ) Василь Олійчук розповів про свою участь в громадській та спортивній діяльності в громаді.

День виявився дуже насиченим і багатим на спілкування з цікавими людьми.

Переглядів: 396 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах