Пятница, 29.03.2024, 09:00
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2018 » Июнь » 18 » 18.06.2018
16:39
18.06.2018

Бібліотеки Демидівської громади – центри суспільної активності!

Саме таку мету ставлять перед собою учасники проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що стартував у Демидівській громаді. Задля реалізації нового проекту об’єднали зусилля представники КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради та ГО Сприяння розвитку села. Впродовж наступних місяців заплановано провести ряд публічних заходів, здійснити обмінну поїздку та створити умови для інформування жителів громади про важливі події і новини.

18 червня відбулась інформаційна зустріч «Моя громада – мій добробут» за участю бібліотекарів сіл та селища. Учасники дізналися загальну інформацію про роль децентралізації, ключові події реформи у Демидівському районі, ознайомились із можливостями для власного розвитку і участі у проектах розвитку. У формі групової роботи відбулось визначення візії бібліотек, кожен зміг сформулювати своє бачення бібліотек Демидівська селищна рада у перспективі через 5 років.

Захід відбувся в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціація міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX in Ukraine за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС

 

Переглядів: 516 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах