Пятница, 26.04.2024, 09:01
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2016 » Ноябрь » 18 » 18.11.2016
15:58
18.11.2016

       

18   листопада 2016 року в читальному  залі Демидівської центральної районної бібліотеки   з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи  проведено  вечір - зустріч  «Україна - революція гідності». Учні   мали нагоду  зустрітися  з  воїном  АТО капітаном  Леоновцем   Володимиром  Федоровичем, який побував в пеклі війни.  З глибоким сумом та болем в очах боєць  ділився  з учнями   своїми спогадами про службу,  відповідав   на численні запитання школярів про військові будні, про єдність та героїзм бойових побратимів. Бібліотекар  від імені всіх присутніх висловила бійцеві   глибоку вдячність за мужність, відвагу і побажала   йому  здоров’я, мирного неба над головою. Присутні на заході вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та бійців, що загинули у зоні проведення АТО, хвилиною мовчання.

На завершення  було  продемонстровано  відеофільм, який нагадав буремні події початку Майдану – 2013, його найважливіші віхи «Революція гідності: як це було?». Ніхто не залишився байдужим до розповіді про страшні події, які довелося пережити солдатові, про те, як він боровся проти зовнішньої агресії за цілісність України, за її волю, честь і славу, за народ.
Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

На згадку про зустріч  всі присутні зробили фото на пам’ять.

 

 

Переглядів: 439 | Додав: LEO | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах