Четверг, 25.04.2024, 18:08
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Август » 20 » 19.08.2015
08:20
19.08.2015

  

Сьогодні – православне свято Преображення Господнє (Другий, Великий або Яблучний Спас) - одне з дванадцяти головних християнських свят. Другий Спас — це свято Перетворення Спаса нашого — Ісуса Христа, що відзначаємо 19 серпня.

19 серпня 2015 року у читальній залі центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання клубу за інтересами «Літературне сузір’я Демидівшини» під назвою «І світлим буде день твій, Україно!», приурочене до Дня Державного Прапора України та 24-ій річниці Незалежності.

На засідання було запрошено воїна АТО Сочка Василя Михайловича. Присутні із сумом в серці слухали розповіді бійця про події, що пережив за час проведений в зоні АТО, у багатьох були сльози на очах і разом з тим гордість за таких синів рідної землі. Василь Михайлович зазначив, якою важливою на даний час є відмінна фізична підготовка для хлопців та усвідомлення відповідальності за своє життя і за життя того, хто поруч. Закликав дітей гарно вчитися, любити свою рідну землю, побажав всім присутнім мирного неба, добра та злагоди.

Схвильовані члени клубу ділилися своїми враженнями, читали воїну свої улюблені вірші, присвячені Дню незалежності України. Вікторія Фещук ознайомила членів клубу з своєю збіркою «Стеблинки літа».
До уваги учасників заходу було оформлено книжкову виставку «Незалежна і єдина, будь навіки Україно».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, які загинули, захищаючи незалежність нашої держави. 

Тож, будьмо гідними наших славних пращурів та героїчних сучасників, як воїнів-визволителів так і всіх патріотів, які з ризиком для життя відстоюють незалежність нашої Батьківщини.

Переглядів: 433 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах