Среда, 24.04.2024, 13:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Июль » 20 » 20.07.2017
15:16
20.07.2017

     

     Археологія - галузь історичної науки, що вивчає минуле людства переважно на основі речових історичних джерел, або археологічних пам'яток в широкому сенсі слова. Археологічні розкопки допомагають історикам дізнатися, як жили в далеку давнини, коли не було писемності не залишилося ніяких свідчень того часу, крім матеріальних предметів.

   20 липня 2017 року головним спеціалістом відділу культури та туризму Демидівської райдержадміністрації Сюзанною Кротік, бібліотекарем Демидівської центральної районної бібліотеки Ольгою Легкою та методистом районного будинку культури Рітою  Івановою, спільно з працівниками комунального підприємства «Дитячий санаторій «Хрінники» було організовано екскурсію для дітей, які перебувають  на літньому оздоровленні та відпочинку на базі комунального підприємства «Дитячий санаторій «Хрінники».

  Провели  екскурсію співробітники Олександр Мілашевський та Антон Панікарський. Вони розповіли що вже  25 років поспіль біля Хрінницького водосховища в Демидівському районі проводиться археологічні дослідження Волинською археологічною експедицією Національної академії наук України.

  Діти із великим захопленням слухали розповідь про археологічні розкопки, дізналися що з року  в  рік археологи розгадують дедалі нові історичні таємниці, задавали багато запитань та взяли участь у вікторинах проведену бібліотекарем:  «Ми роду козацького діти», та «Чи знаєш ти історію українського козацтва», а також ознайомилися із малюнками на яких було зображено старовинні монети та козацьку зброю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 415 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах