Пятница, 26.04.2024, 14:17
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2016 » Апрель » 21 » 21.04.2016
15:04
21.04.2016

    

         21 квітня 2016 року  напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права, учні та вчителі Золочівської ЗОШ І-ІІ ступенів зібрались у святково прибраному класі, щоб послухати літературно-пізнавальну годину «Візьму з собою у життя дороговказом книги наймудріші», яку підготували і провели на запрошення Золочівської публічно-шкільної бібліотеки: Нисинець Олег – директор Рівненського регіонального біблійного коледжу, Ліна Бородинська – кандидат історичних наук, доцент кафедри гуманітарно-соціальних дисциплін Рівненського інституту «Університет «Україна»»  та Неоніла Матвійчук – завідувач бібліотечним відділом Рівненського біблійного коледжу. Їх розповідь була про Книгу-книг – Біблію, в якій кожне покоління ось уже більше дві тисячі років знаходить зерна мудрості Всемогутнього Бога і на сьогоднішній час залишається найбільш актуальною і поширеною.

      А як дітям було цікаво доторкнутися до позолочених сторінок Євангелії та ознайомитись із різними старовинними  виданнями Святого Письма, що привезли гості. Усі присутні у подарунок отримали дитячу трилогію «Історія одного верблюда» Зейфір Б.Хавен та книги для бібліотеки, серед яких – книга сучасної рівненської письменниці Олени Медведєвої «По цей бік неба», яка містить у собі чимало мудрих притч, цікавих історій, сповнених любові та лагідності і буде цікавою для дітей, підлітків, батьків та педагогів.

Переглядів: 432 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах