Пятница, 29.03.2024, 13:33
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Май » 21 » 21.05.2015
15:19
21.05.2015

 

Семінар на базі Княгининської публічно – шкільної бібліотеки

   21 травня 2015 року у Всеукраїнський день вишиванки бібліотекарі  Демидівщини завітали  до публічно – шкільної бібліотеки  с. Княгинин на черговий виїзний семінар на тему «Роль публічно-шкільної бібліотеки у формуванні творчого, духовного  та патріотичного  розвитку особистості».

    З презентацією «Публічно – шкільна бібліотека  с. Княгинин – сучасна установа культури на селі»  виступила господиня ПШБ  Людмила Голотюк, екскурсію в кімнату народознавства  провела завідуюча сільським клубом Олена Стібиш, змістовною,  цікавою  була   екскурсія до музею школи  яку провели учні та  директор школи Михайло Легенюк, а також  було    проведено   патріотичну  годину «Не спи моя рідна земля…».

    Директор КЗ  «Демидівська ЦСПШБ»  Валентина Тимощук  виступила з доповіддю на тему «Героїко-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства», в якій націлила бібліотечних працівників на розуміння, особливо в теперішній непростий час, важливості місії і значення діяльності бібліотек у вихованні справжніх патріотів своєї держави.

     Під час семінару спеціалістами ЦРБ були надані консультації бібліотечним працівникам району. Зокрема форми  і методи  бібліотечної роботи з героїко-патріотичного виховання молоді та громадськості, запропоновано  орієнтовну тематику бібліотечних заходів.  Провідний методист ЦСПШБ  виступила з консультацією на тему: «Краєзнавство як дійовий засіб патріотичного виховання».

  

    Бібліотечні працівники поділились досвідом роботи з таких питань: «Пошукова діяльність як метод активізації пізнавальної творчості читачів», «Форми бібліотечної роботи з розвитку патріотичної і громадянської самосвідомості підростаючого покоління», «Пам'ять у спадок: формування патріотичної свідомості у молоді в умовах сільської бібліотеки».

Учасники семінару ознайомились з фотовиставкою «Нові часи - нові герої» про   учасників АТО та героїв Небесної сотні.

      Такі кущові семінари - чудова нагода поспілкуватися в дружній і творчій атмосфері, обмінятися інноваційним досвідом, познайомитися з новими напрацюваннями та обговорити проблеми.

 

Переглядів: 525 | Додав: LEO | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах