Четверг, 25.04.2024, 15:36
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Август » 25 » 23.08.2015
16:12
23.08.2015

23 серпня у клубі с. Золочівка було проведено вітальну програму «Слава Україні! Героям слава!», приурочену 24-й річниці Незалежності України та Дню державного прапора. Захід було підготовлено і проведено бібліотекарем публічно-шкільної бібліотеки Циганюк Р.В. завідуючою сільським клубом Губенею Н.І., завідуючою дошкільним навчальним закладом «Лелека» Савелюк Н. В.

 

Всі присутні згадали про тернистий і довгий шлях до державної незалежності, під мелодію пісні «Плине кача» вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих у боротьбі за незалежність від початку і до героїв нашого часу. На заході був присутній воїн-односельчан, який проходив службу в зоні АТО Шостак Михайло, якому і належав прапор і фотографії, що були представлені на виставці, яку оформила бібліотекар. Учні Золочівської ЗОШ І-ІІ ст.., учасники драматичного гуртка та гуртка виразного читання клубу декламували вірші, разом із дошкільнятами виконали танцювальну композицію зі стрічками «За сонце, за небо». Вихованці дитячого садочка «Лелека» підготували пісню «Про Україну» та віршики. До святкової програми долучилася молодь місцевої церкви євангельських-християн баптистів, яка виконала пісні: «Боже, Україну збережи!», «Молитва за Україну» і вірш «Молюсь до Тебе, Боже, за Вкраїну». На закінчення, усі учасники виконали «Многая літа. Підсумовуючи почуте, кожен зрозумів, що лише наші щирі молитви до Бога, можуть змінити ситуацію в нашій країні на краще.

Приємно зазначити, що цього дня серед присутніх у залі, переважала молодь, діти та люди середнього віку.

Переглядів: 409 | Додав: LEO | Теги: Золочівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах