Четверг, 28.03.2024, 18:38
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Август » 28 » 24.08.2017
10:49
24.08.2017

24 серпня 1991 року – визначна дата в нашому житті, коли Україна стала незалежною державою, історичний час для нашої нації, нашого народу.
   Незалежність – це мрія наших предків про рівність з іншими народами, почуття гордості за свій народ, за свою державу.

24   серпня  2017 року   бібліотекарями  Демидівської   центральної  районної  бібліотеки  , працівниками    районного будинку  культури та Демидівського районного центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  , для дітей району   проведено пізнавально-розважальну  програму    з нагоди   Дня Незалежності України  «Щоб у серці жила Батьківщина».

Біля будинку культури було гамірно.  На розважальні  ігри  зібралося   багато дітей та молоді. Різноманітні   розваги   та  рухливі ігри внесли заряд бадьорості і радості всім учасникам від найменшого до старших.

 ​​​​​​  

Дітвора  активно відповідала на запитання  вікторини «Відгадай героя з казки» відгадували загадки , співали пісні , розказували вірші  про нашу рідну Україну.

  

Малюнок на асфальті замайорів різними кольорами веселки , діти фантазували, творили, мріяли, а крейда в їхніх руках, ніби чарівна паличка, оживляла усі малюнки.

 

На завершення свята  всі діти отримали подарунки , адже  свято пройшло радісно, весело і залишило гарний спомин у серцях дітей.

  

Ми віримо в майбутнє України і бажаємо щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння.

Переглядів: 408 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах