Пятница, 26.04.2024, 21:43
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2014 » Июнь » 25 » 25.06.2014
16:06
25.06.2014

      

    У розвитку української національної культури надзвичайно велике місце посідає бібліотечне краєзнавство. Саме ця  робота стала одним із провідних напрямків діяльності всього краєзнавчого руху. Популяризувати літературу, яка висвітлює сторінки історії рідного краю, його етнічні, мовні, культурні традиції, творчість його талановитих людей, допомагати молоді в кращому пізнаванні  регіону, залучаючи  відвідувачів та туристів - ось нинішні пріоритети  в роботі сучасних бібліотек.

     25 червня 2014 року на  базі ПШБ  с. Хрінники відбувся  семінар бібліотечних працівників  району на тему «Краєзнавство і туризм в контексті діяльності публічно-шкільної бібліотеки»  за участю в.о. начальника відділу культури Колодинської М., директора ЦСПШБ  Тимощук В.  які відкрили семінар.  Бібліотекар ПШБ с. Хрінники   Майдан Н.  ознайомила присутніх з методами  роботи публічно – шкільної бібліотеки в «Біблотчному калейдоскопі».  В ході семінару бібліотекарі  переглянули інсталяцію з книг «Фантазуємо, творимо, розвиваємось» та  кінофільм про хрінницьку землю «У пошуках легенд».  А  також здійснили маршрут одноденного походу по території села   Хрінники «На цій землі я народився»  де відвідали джерело «Рейзя» ,  цар – дуба якому понад 500 років, санаторій «Хрінники» та садибу для відпочиваючих.

      На завершення семінару в.о. начальника відділу культури Колодинська М. підвела підсумки, висловила вдячність бібліотечним працівникам  за невтомний пошук, безмежну відданість улюбленій справі побажала успіхів у творчій праці, нових здобутків у справі збереження і популяризації  культурної спадщини.

Переглядів: 532 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Світлана • 15:42, 08.07.2014
Цікавий дозвіллєвий захід . А що можна з нього почерпнути для професійного розвитку? Які форми роботи з популяризації краєзнавства розглядалися?
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах