Четверг, 25.04.2024, 14:49
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2015 » Февраль » 27 » 27.02.2015
16:37
27.02.2015

        

    27 лютого 2015 року  у Золочівській ЗОШ І-ІІ ст. бібліотекарем ПШБ с. Золочівка  Р. Циганюк  та вчителем суспільних дисциплін  Л. Фидриком   було проведено тематичну годину «Молитва за Україну» яка об’єднала громаду села -  дітей дошкільного і шкільного віку, їх батьків, вчителів, держслужбовців, пенсіонерів, воїнів АТО у  зверненні в молитві до  Бога  за мир у нашій державі.

       Героїчні і трагічні події січня - лютого 2014 року, що відбувалися в столиці України – Києві, відкрили нову сторінку боротьби українського народу за свою свободу і незалежність. Ніхто й не думав, що наша держава зазнає такої глибокої трагедії. Що таке війна, смерть, розруха, голод, ми чули з уст дідусів та бабусь, дізнавались із художніх та історичних джерел. Це був відгомін давнини, сьогодні, на жаль, це – реальність. Описати, а тим більше, відчути глибину трагедії і болю, які невимовним тягарем випали на долю України, нині не під силу нікому. На це потрібно багато часу і негайного покаяння усього народу. Нам, українцям, в цей тяжкий час, потрібна віра, надія, любов і щира молитва.

     Усі присутні молилися  за воїнів-односельчан, які нещодавно повернулися зі Сходу: Михайла Шостака та Миколу Дембіцького, а також за всіх солдат, що несуть службу на кордонах нашої Вітчизни.

    Бібліотекарем було підготовлено виставку «Нові часи – нові герої». Хочеться вірити, що «Молитва за Україну» залишила вагомий слід у серці кожного присутнього і допоможе нам пам’ятати слова із книги книг – Біблії, щоб ми завжди молилися за край, в якому живемо і просили в Бога для нього благословення.

Переглядів: 400 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах