Пятница, 26.04.2024, 19:58
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Сентябрь » 28 » 27.09.2017
08:45
27.09.2017

Бібліотека – храм добра і знань, до якого приходять ледь навчившись читати. А працівники бібліотек, які обслуговують дітей, докладають багато зусиль, уміння, винахідливості, щоб для маленьких читачів бібліотека стала казковою домівкою.

27 вересня 2017 року до Всеукраїнського Дня бібліотек у нашій книгозбірні пройшло ряд цікавих заходів проведені працівниками Демидівської  центральної районної бібліотеки.

До бібліотеки на   екскурсію    «У світі книги чарівної завітали маленькі гості, діти старшої групи   дитячого садочка «Сонечко»  разом зі своїми вихователями. Бібліотекарі  ознайомили  дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками. Маленькі відвідувачі з цікавістю розглядали книги, журнали, уважно слухали розповідь про бібліотеку та правила користування.

  

Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. А також переглянули  мультфільми «Солом’яний бичок», «Івасик-Телесик», «Колобок». Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашим читачем.

 

Учні  8- х  класів  Демидівського НВК «ЗОШ  IIII ст. – ліцей мали нагоду ознайомитися з історією бібліотечної справи,  послухали легенду   про юнака-бібліотекаря,  який приніс людям знання і його справа стала вічною. Разом з бібліотекарем провели  флешмоб  під час якого  читали вірш  «Бібліотека».  По завершенню заходу  побували  в  інтернет- мандрівці «Найбільші бібліотеки світу»  під час якої  присутні   ознайомились з історією  найбільших  бібліотек  світу.

   

В бібліотеці завжди  раді вітати користувачів щодня,  адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля.

Переглядів: 385 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах