Пятница, 26.04.2024, 00:39
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Июль » 6 » Будь завжди природі другом
16:33
Будь завжди природі другом

  

     Наш  край - це нескінченні ліси,  річки, дзеркально чисті озера, смарагдово - зелені луки. Це наше безцінне багатство, яким ми повинні завжди пишатись і оберігати його. Поважне й бережливе ставлення до природи - одне з правил поведінки культурної, цивілізованої людини. Але буває дуже тяжко дивитися на згубне ставлення людини до лісу. Наша природа може вистояти від будь яких природних катаклізмів, а от від шкоди, яку їй завдає людина навряд чи.

    Як же вберегти зелене багатство  для прийдешніх поколінь? Про все це  говорилося на заходах у Вербенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведених спільно з бібліотекою. Проведено загальношкільну лінійку   «Будь завжди природі  другом». Класні керівники провели виховні години, загальношкільний огляд плакатів  «Бережно поводься   з вогнем» та пізнавальну годину для молодших класів «Гортаємо Червону книгу».

   Отож і не дивно, що в нас завжди актуальним залишається заклик: «Не жартуйте в лісі з вогнем!»,  «Збережемо ліс від вогню разом!»,  «Будь природі другом!».  

   Бо яких би запобіжних заходів не проводилося,  без свідомої поведінки зі сторони громадськості, усвідомлення людьми масштабів загрози, що несе в собі «червоний півень», лісові масиви не будуть в повній безпеці. І завжди та скрізь дотримуйтеся правил протипожежної безпеки на природі.

    Дотримання цих нескладних вимог допоможе нам зберегти гарний настрій та не завдасть шкоди природі. Тим паче, що попереду ж нас усіх чекають ще місяці сонячної погоди, час відпусток і дитячих канікул.. І лише особисте правильне ставлення людини до лісу та власна відповідальна поведінка стануть запорукою збереження зеленого багатства нашого краю.

 

Переглядів: 418 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах