Пятница, 29.03.2024, 02:17
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Июнь » 13 » Церква, бібліотека та громадська організація об’єднались заради поліпшення добробуту громади
14:33
Церква, бібліотека та громадська організація об’єднались заради поліпшення добробуту громади

 

В сучасному суспільстві бібліотека залишається необхідною для дитини установою, яка може допомогти їй отримати потрібну інформацію, долучитися до світових культурних надбань, цікаво та змістовно провести дозвілля. Адже соціально незахищена молодь та діти села потребують особливої уваги, так як нехтування їх потреб призводить до зростання соціальної напруженості у громаді. Нерідко діти вчиняють проступки або приєднуються до сумнівних компаній. Створення належних умов зможе розв’язати дану проблему.

Щоб вирішити цю проблему публічно-шкільна бібліотека села Рогізне спільно з церковною громадою села та громадською організацією «Сприяння розвитку села» взяли участь у конкурсі від благодійної організації «Львівська Освітня Фундація» і перемогли з проектом «Церква – назустріч дітям».

Метою проекту є створення належних умов для проведення і організації дозвілля, залучення і об’єднання зусиль церкви, бібліотеки, молоді села задля блага дітей шляхом організації дитячого клубу «Бібліопізнайко». Спільними силами буде забезпечено реалізацію проекту в громаді села Рогізне, очікується участь школи та дитячого садка, залучення волонтерів з числа жителів села.

У червні здійснено перші кроки: вже придбано спортивний інвентар – тенісні ракети, шахи, шашки, скакалки, набори для гри в бадмінтон, розвиваючі настільні ігри, мячі, конструктори. Минулими вихідними малеча змогла оцінити і випробувати новопридбані ігри, всі залишились задоволеними і радісними.

З червня по листопад 2017 року будуть проводитися масові заходи: зустріч з отцем Віталієм «Духовне виховання дітей», малюнок на асфальті «Мої мрії», майстер клас з вишивки «Мій Ангел-охоронець», спортивні змагання «Хто спритніший», духовні читання «Сходинки до джерела», майстер клас «Голуб миру», змагання з шашок та шахів, вікторина «Юні знавці Біблії».

Тому закликаємо малечу і підлітків Рогізного не просиджувати літо вдома, а долучатись до веселого дозвілля, брати участь в іграх, змаганнях і конкурсах!

Проект реалізовується за фінансової підтримки БО «Львівська Освітня Фундація» в рамках проекту «Церква – назустріч дітям».

Переглядів: 409 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах