Среда, 24.04.2024, 23:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Як Ви дізнались про офіційний сайт бібліотеки?
Всього відповідей: 11
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Май » 11 » до Дня Європи
16:31
до Дня Європи

Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху.

10-11 травня 2017 року бібліотекарями Демидівської ЦРБ для учнів Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» до Дня Європи  проведено:  

Інтернет-круїз «Європейські цікавинки», під час  якого діти  здійснили подорож країнами Європи, та дізналися багато цікавого про європейські країни. Ознайомились зі звичаями, традиціями, обрядами та національними стравами різних європейських країн .

  

З учнями ліцею проведено інтелектуальну вікторину «Що я знаю про Європу». Діти активно із задоволенням відповідали на численні, цікаві та несподівані запитання стосовно ЄС та Європи, складали попарно назви  країн та їхніх столиць, визначали прапори відповідно до країн…  Вікторина пройшла весело, цікаво та змістовно.  

Учні 6 класу взяли участь  флеш-мобі  «Україна та Європа разом».

В читальному залі  всіх  відвідувачів зацікавила  книжково-ілюстративна  виставка «Україна і Європа», де зібрана  література, що розкриває  досвід різних країн, та прогнозує шляхи розвитку України у Європейському Союзі.

  

Переглядів: 424 | Додав: LEO | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах