Вторник, 19.03.2024, 11:44
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Ви цікавитесь новими надходженнями бібліотеки?
Всього відповідей: 8
Статистика
Форма входу

Головна » 2017 » Ноябрь » 10 » Моя пісня в душі, моя доля в культурі
11:27
Моя пісня в душі, моя доля в культурі

    

    Народна мудрість говорить – без традиції нема культури, без культури нема нації, без творчості нема життя. Саме завдяки зусиллям, знанням, досвіду, таланту працівників галузі культури – національна культура у своїх кращих творах і зразках служить нашим землякам.

  10 листопада 2017 року у приміщенні читального залу Демидівської центральної  відбулися урочисті заходи до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Приємним і символічним є те, що свято працівників культури і майстрів народного мистецтва одночасно відзначається з Днем української  писемності та мови, які є одним із головних першоджерел творення національної культури та народного мистецтва.

З вітальним словом до працівників культури району виступив заступник голови районної ради Віталій Конський, який зазначив, що культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

За багаторічну, сумлінну плідну працю, вагомий внесок  розвитку культури району та з нагоди відзначення професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою голови районної державної адміністрації було нагороджено Миколайчук Марію Олександрівну – головного бухгалтера відділу культури та туризму райдержадміністрації. Подяку від голови районної ради вручено  Катерняк Наталії Михайлівні - начальнику відділу культури та туризму райдержадміністрації та грамотою нагороджено Тимощук Валентину Миколаївну – директора КЗ «Демидвська ЦСПШБ».

Зі святом Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва музичними вітаннями привітали маленькі таланти, діти працівників культури.

Шановні працівники закладів культури, нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Переглядів: 618 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах