Воскресенье, 12.05.2024, 10:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2021 » Апрель » 25 » Онлайн презентація книги «Реактори не вибухають»
15:47
Онлайн презентація книги «Реактори не вибухають»

     

#УІК #Онлайн_презентація

26 квітня минає 35 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія - техногенна катастрофа, спричинена вибухом на Чорнобильській АЕС.

Напередодні річниці, 20 квітня бібліотекарі центральної бібліотеки приєднались до онлайн презентації книги «Реактори не вибухають» авторами якої є, Катерина Міхаліцина та Станіслав Дворницький. Цю книжку створено, щоб пояснити катастрофу людям, які народилися вже далеко по ній. Аби «Чорнобиль» був не просто словом, за яким упізнають Україну, а усвідомленим історичним досвідом. Його тут показано в кількох вимірах: технічному, емоційному, природничому, політичному.

Завдяки Програмі поповнення фондів від  Український інститут книги дана книга вже знаходиться у фонді нашої бібліотеки. До бібліотеки також надійшло ще багато цікавих книг Чорнобильської тематики, а саме «Квіти біля четвертого», автором якої є також Катерина Міхаліцина, «Чорнобильський пес Аксель», «Чорнобильська бувальщина» Анатолія Андржеєвського, «Чорнобиль: етюди з натури» Олега Векленка та «Чорнобиль. Я бачив» Володимира Шовкошитного. Дякуємо організаторам та авторам книги, за цікаву презентацію, а наших читачів запрошуємо до бібліотеки ознайомитися із новинками.

Переглядів: 180 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах