Суббота, 20.04.2024, 00:43
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2019 » Октябрь » 21 » Презентація книги Тетяни Горобець "Береги моєї мрії"
14:26
Презентація книги Тетяни Горобець "Береги моєї мрії"

       

 18  жовтня   в читальній залі  КЗ «Центральна бібліотека» Демидівської селищної ради  відбулась презентація книги «Береги моєї мрії», автором якої є член Національної спілки журналістів України, «Клубу поезії» та літературно -  мистецького КОША «Ріднокрай», поетеса   Тетяна  Горобець.

В ході зустрічі пані Тетяна  поділилася своїми спогадами про дитинство, про становлення її як поетеси, особисте життя, про літературні, творчі здобутки та мрії і плани на майбутнє. І звичайно ж, звучало поетичне слово.

Присутні поринули у  творчий поетичний світ, буденний і водночас неповторний. Зворушливими були рядки жіночої лірики, вірші громадянського звучання, у яких поетеса висловлює біль і переживання за долю України та її народу.

Душевності та ліричності заходу надали музичні композиції, які прозвучали у виконанні волинського  композитора Володимира Сірого, який написав музику на вірші  Тетяни Данилівни «Розквітли яблуні рожевим цвітом» та «Цвіте матіола».   

На  презентацію  завітали,  селищний голова  Віктор Іщук, який вручив поетесі подяку за вагомий особистий внесок у літературно – мистецьке життя територіальної громади, працівники бібліотек та  Будинку культури Демидівської селищної ради, шанувальники поетичного слова,  друзі    і звичайно колеги по перу Віктор Степанюк, Галина Курсик, Надія Головач  та редактор газети «Вісник Демидівщини» Людмила Мулько.

Зустріч пройшла в теплій, душевній атмосфері і не залишила байдужим жодного з присутніх. Усі бажаючі мали змогу придбати поетичну збірку з автографом Тетяни Горобець.

 

 

 

 

Переглядів: 402 | Додав: LEO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах