Суббота, 20.04.2024, 03:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Чи знаєте Ви про безкоштовний доступ до Інтернет в нашій бібліотеці?
Всього відповідей: 9
Статистика
Форма входу

Головна » 2020 » Январь » 20 » "Ти знаєш, що ти людина…"
10:44
"Ти знаєш, що ти людина…"

         З нагоди 85 –ти річчя від дня народження українського поета, журналіста Василя Симоненка, 20 січня 2020 року  в Пляшевському ліцеї  відбулися літературні читання «Ти знаєш, що ти людина…».  Бібліотекар  публічно-шкільної бібліотеки-філії  Марія Хміль підготувала   відео-мандрівку «Гра долі» та  ознайомила старшокласників  з  маловідомими фактами із життя поета.   Нелегкою долею Василя Симоненка перейнялися усі присутні на заході. Учні    майстерно прочитали вірші поета, проникаючи ними у душі присутніх.

          Василь Симоненко належить до тих особистостей, що залишили пам'ять про себе навіки. Він живе у своїх творах, у нашій пам’яті, як взірець справжньої  Людини .

           Захід завершився нотою життєвого оптимізму та рядками поезії «Ти знаєш, що ти людина…», які нагадали нам, що кожен з нас – це особистість, яка має жити, творити, щоб залишити про себе пам'ять. Особливого звучання цей вірш набуває сьогодні, в наші дні, адже ми повинні не втрачати гідність, поважати одне одного, бути у всьому і скрізь людьми.

Тематична поличка «Витязь української поезії» знайомила з виданими книгами та творами  Василя Симоненка. Пам'ять про великого поета назавжди залишиться в наших серцях.

 

 

Переглядів: 311 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах