Пятница, 03.05.2024, 07:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради

 

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

 

Меню сайту
Опитування
Які бібліотеки відвідуєте?
Всього відповідей: 13
Статистика
Форма входу

Головна » 2024 » Март » 25 » Тиждень дитячого читання
10:53
Тиждень дитячого читання

 

#Тиждень_дитячого_читання

Щороку весна приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто любить читати. Саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово дітям, які в майбутньому можуть стати винахідниками, вченими, просто порядними людьми.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання в центральній бібліотеці розпочався зі свята «Хай Україна вся читає – бо книга нас усіх єднає», яке пройшло весело і цікаво.

На екскурсію до бібліотеки завітали учні 1-х класів Демидівського ліцею разом з класними керівниками. Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було загадковим і цікавим. Діти доторкнулися до цікавого і різнобарвного світу книжок. Бібліотекар розповіла про бібліотеку та її правила, дізналась про що найбільше вони люблять читати. А потім всі разом повторили правила поводження з книгою.

Маленькі читайлики переглянули українські мультфільми «Котигорошко», «Івасик-Телесик». Після перегляду мультиків, було емоційне обговорення, присутні ділилися враженнями побаченого і обмірковували, як би вони вчинили на місці того чи іншого героя. Отже хороші мультики вчать моралі, поняттям, що правильно, а що ні.

Казка – це чарівне віконечко до світу мрій та фантазій, скарбниця мудрості народу, колиска дитинства і добра. Бібліотекар ознайомила майбутніх читачів із дивовижним світом казок. Діти були активними у відгадуванні казкових героїв та взяли участь у казковій бліц - вікторині «У світі чарівних казок» пригадали веселі, чарівні казки та відомих персонажів.

Зустріч із цікавою книгою – це завжди радісне свято. Книга навчає, розвиває та формує особистість. Вона була й залишається невичерпним джерелом знань. А читання – одна з найбільш важливих і потрібних справ. Якщо дитина читає, то Україна процвітає!

Переглядів: 22 | Додав: LEO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
35200, Україна,
Рівненська обл.,
смт Демидівка,
вул. Б. Хмельницького, 12,
тел: (03637) 6-11-94
E-mail: bibdem@meta.ua

МИ ПРАЦЮЄМО:
9:00-18:15 год.
П’ятниця: 9:00 – 17:00 год.
Вихідний день: субота











© 2024 розробник сайту КЗ "Центральна бібліотека" Демидівської селищної ради Рівненської області
Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах